Flight Deck XL Skibrille Prizm Rose

Varenummer 0OO7050-70500300
1,112.00 DKK 1,589.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakley Flight Deck Matte Black med Prizm Rose
Oakley Flight Deck er inspireret af jægerpiloternes hjelm visir. Flight deck har et fantastisk bredt udsyn. Den rammeløse konstruktion tillader at linserne går helt ud til kanten. Det giver en clean og minimalistisk goggle, hvor at tunnelsyn aldrig bliver et problem.

Flight Decks ramme er lavet i O-matter, der giver en fleksibel ramme, der fordeler trykket udover hele rammen. Tre lag fleece giver en tæt lukning imod ansigtet, og beskytter imod vind og vejr. Goggle stroppen er bred og med silikone tryk på bagsiden, det sikrer at stroppen ikke rutsjer rundt.

Linse: Prizm Rose - linse lavet til dårligt og blandet vejr. Pink tone.

Teknologien bag linsen
PRIZM fra Oakley har været 10 år undervejs, og resultatet er intet mindre end enestående. Tidligere Oakley linser har dæmpet lysgennemtræningen, på alle farve spektre. Med Prizm er farverne blå og orange skruet op, ift. andre farver i farvespektret. Det giver bedre kontrast i sneen, og et bredere brugsområde for linserne. Alle Prizm linserne er bygget på Prizm Rose linsen, hvor der i nogle er bagt en iridium coatning med ind i linsen.

Detaljer:
- O-Matter Ramme
- 3 lags fleece
- F3 antidug behandling
- Ideel til Medium og store ansigter
- OTG

Se hvor din Prizm linse performer bedst herunder:
Mere om Oakley Flight Deck
Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og beskyttelse imod slag, og 100% UV-beskyttelse.

Et eksempel på beskyttelse kunne være; Ude at løbe off-piste, og en tyk gren rammer linsen, eller man vælter og slår spidsen af skistaven mod linsen. I begge tilfælde vil ens øjne være beskyttet. Oakley linserne er lavet til at modstå en 6 mm stålkugle, blive skudt på dem med 160 km/t.

Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F3, F3 fjerner mængden af dug der kan komme når man går fra en temperatur til en anden.

HDO er en af Oakleys bedste linse teknologier. HDO giver et skarpere, mere præcis og bedre gengivelse af ens udsyn. Det er især i ens ydre synsfelt, at HDO kommer til sin ret. Det er her hvor mange andre linser, bliver forvrænget en smule. Den øgede skarphed minimerer træthed omkring øjnene, og gør man slapper mere af.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).


 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2022-23
  • Goggle funktion: Standard, Til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Herre
  • Linse: Overskyet