Flight Deck M Purple Haze wPrzm Sapphire

Varenummer 0OO7064-7064E800
1,371.00 DKK 1,959.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

En størrelse passer ikke alle, og derfor har Oakley udvidet deres populære Flight Deck kollektion, med en størrelse til medium størrelse ansigter. Flight Decks pasform er inspireret af jagerpiloternes hjelmvisir og øger dit synsfelt, så du ikke går glip af et eneste sekund. Den er bygget til at passe enhver hjelm, der passer til dit behov. Skibrillen er designet med Oakleys Ridgelock-teknologi, som gør det let og hurtigt at skifte linserne. Linsen lukker til, så du bibeholder en tæt forsegling, der vil holde sne, vand og blæsten væk fra dine øjne.
Linsen til denne model er en Prizm Sapphire linse med et VLT niveau på 13%. Linsen er den perfekte allround linse, det vil sige du kan bruge den i alt slags vejr og få en lige god oplevelse hver gang. Oakleys Prizm teknologi omdanner linsen til en kontrast linse, så de vigtige farvekoder forstærkes, mens andre nedtones. Det giver altid et godt overblik over sneens kontur, og gør du kan se hvor du er på vej hen.

Linsen er udstyret med en 100% beskyttelse mod UVA / UVB / UVC og blue light op til 400nm.

For at sikre du altid har frit udsyn har linsen fået Oakleys F3 Anti-Dug behandling og tre lags ansigtsskum med en fugttransporterende polar fleece liner.
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2023-24