Flight Deck L Prizm Snow Jade

Varenummer 0OO7050-7050A800
1,371.00 DKK 1,959.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Flight Deck L Prizm Snow Jade

Produkt information
Produkt information
Er du typen, som bare skal have det bedste? Så skal du eje et sæt Oakley Flight Deck L!

Denne goggle er udviklet efter mere end 40 års innovation, den er skabt som en hæder til de originale testpiloter hos Oakley. De riders som to’ teknologierne til de absolutte højder, til de legendariske riders som pressede mulighederne til helt nye højder, og pressede Oakleys teknologier samme vej! En skibrille skabt af legender til legender!

Oakley har givet stropperne de originale ’Factory Pilot’ logo, og designet nye farver til denne kulturarvesamling af goggles.

Oakley Flight Deck er designmæssigt inspireret af hjelmvisiret, som nogle hjelme har. De er lavet til at give et rigtig godt udsyn. Skibrillerne er født med Oakleys Ridgelock teknologi, som tillader du hurtigt og nemt skifter linserne. Flight Deck er naturligvis født med en PRIZM™ linse, så du altid er sikret det bedste billede af konjunkturerne i sneen. Linsen er særdeles beskyttende overfor de farlige UVA/UVB/UVC stråler, som solen udsender. Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og beskyttelse imod slag, og 100% UV beskyttelse.

Et eksempel på beskyttelse kunne fx være: Ude at løbe off-piste, og en tyk gren rammer linsen, eller at du vælter og slår spidsen af skistaven mod linsen. I begge tilfælde vil ens øjne være beskyttet. Oakley linserne er lavet til at modstå en 6 mm stålkugle, der bliver skudt på dem med 160 km/t.

Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F3, F3 fjerner mængden af dug, der kan komme når man går fra en temperatur til en anden.

Detaljer:
- PRIZM™ linse
- Large Fit
- Microbag inkluderet
- 50 mm bred justerbar strop
- Fleksibel O Matter® ramme
- Rammeløst design
- F3 Anti-dug belægning
- Godkendelser: ANSI Z87.1 og EN 166
- Prizm Snow Jade linsen passer bedst til en bladning af solrigt og overskyet vejr

 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021-22