Flight Attendant V2 1480/75

Varenummer RD22060
6,799.00 DKK 8,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Reedin’s Flight Attendant Foil er et nemt allround foil. Dets lette start, stivhed og platformen i midten gør dette foil til det, som alle kan bruge, fra ekspert til begynder, i ethvert forhold.

Flight Attendant V2 har fået nye design funktioner, som forøger evnen til at dreje, glide og forudsigeligheden på foilet. Med denne øget forudsigelighed bliver foiling, som begynder på fladt vand, nemmere, samt til øvet vil massive hop og store sving være nemmere.

Profilen, omridset og taper er udviklet efter at give mere stabilitet, effektivitet, en let start ved lavere hastigheder og en overlegen manøvredygtighed. Alt dette giver mulighed for en imponerende ydeevne over et bredt spektrum af hastigheder.

De buet wingtips på frontwingen forhindrer strømningen af vand i at bevæge sig opad, når foilet nærmer sig vandet overflade, hvilket gør at foilet ikke springer udbaf vandet. Det gør dette foil utroligt tilgivende og meget nem manøvre.

Konturen og den perfekte afstemte frontwing og stabilizer vil forbløffe enhver, når den ubesværet pumper fra den ene bølge til den næste.

Flight Attendant fås I 3 størrelser frontwings med en 75cm mast og passende stabilizer:
- 1280cm2, Wingspan: 85cm, Aspect Ratio: 5,6
- 1480cm2, Wingspan: 95cm, Aspect Ratio: 6
- 1880cm2, Wingspan: 105cm, Aspect Ratio: 5,9

 

Specifikationer

  • Brand: REEDIN
  • Årgang: 2022
  • Foil Type: SUP FOIL, WING-FOIL