Flight Attendant Splitboard 2022/23

Varenummer 22471101000
4,479.00 DKK 6,399.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Et splitboard til puddersne
Da Burtons shapers splittede Burton Flight Attendant, tog de en naturlig terrændræber og satte den løs i off-pisten. Alle dens fritgående egenskaber – inklusive en flydende, retningsbestemt form blandet med komforten ved en symmetrisk form, når du står på en flad base – oversættes det til ubegrænset frihed i pudestabler, klippefald og dyb, usporet puddersne. Den er ikke helt så modig og aggressiv som andre split-muligheder, den trives, som en freestyle-inspireret værktøjskniv til fuldt udstyret terræn med skintrack-adgang.

Detaljer om splitboardet
Directional Camber Entry rocker får næsen til at løfte sig, mens camber under begge fødder bevarer momentum og stabilitet gennem dybe sving og skiftende forhold.

Symmetrisk eller Directional er det ældgamle spørgsmål for kreative snowboardere. En balanceret Freeride geometri afslutter debatten med setback-camber og et sidecut, der er centreret om din holdning for at skabe en twin freestyle-følelse, når du kører flad base.

10 mm taper, en tilspidset form betyder, at næsen er bredere end halen, hvilket fremmer jævn ind- og udstigning af sving, stabilitet ved hastighed og forbedret dyb snesvævning.

Snowboardets flex har øget pop i halen og en mere elastisk næse, der gør det muligt for rytteren nemt at bevare kontrollen gennem alt terræn og alle forhold.

FSC™-certificeret Super Fly II™ 700G Splitboard-kerne. Er en blandning af stærkere og lettere træsorter der retter sig mod specifikke områder af kernen for at give pop, styrke og reduceret vægt.

Deres mest alsidige Squeezebox-profil forbedrer pop og ydeevne gennem balancen mellem tykkere, mere kraftfulde kernesektioner med tyndere, mere fleksible sektioner. Energien overføres udad fra under fødderne, hvilket giver energi til spidsen og halen, samtidig med at brættet bliver hurtigere, mere stabilt og lettere at manipulere.

Sintret WFO baseInfusion af en specielt formuleret voks dybt ind i porerne i dette ekstraabsorberende sintrede materiale med høj densitet resulterer i en holdbar base, der forbliver brugbar hele sæsonen under alle forhold.

Gå videre og bliv kræsen med din splitboarding-holdning, eller fortsæt med at finjustere den, mens sæsonen udfolder sig. Med Split Channel får du det stærkeste, hurtigste, nemmeste og mest justerbare monteringssystem, der nogensinde er tilbudt på et splitboard. Dagene med kompromis er officielt forbi. Alle Burton splitboards med Split Channel kommer med pucke forudmonteret for nem opsætning og har nu Karakoram UltraClips for den bedst mulige forbindelse.

Super Sap® er en harpiks med biobaserede materialer, der reducerer CO2-fodaftrykket med 50 % i forhold til konventionelle petroleumsbaserede epoxyer. Mindre olieforbrug betyder endnu mindre af et CO2-fodaftryk pr. board, hvilket er fantastisk i klimaets navn.

Pro-Tip™ er en tilspidset spids og haletykkelse reducerer vægten og skaber lettere mobilitet.

Infinite Ride™ er Burtons-eksklusive teknologi der giver mulighed for at maksimere pop og styrke ved at overbygge brættet og derefter sætte det i en maskine, der knækker brættet for dig. Uanset om du vælger at køre på Flat Top, Flying V™ eller Camber, kan du være sikker på, at med Infinite Ride™ vil dit board bevare sin flex, pop og følelse fra den første dag frem, sæson efter sæson.
Længde Bredde Binding Størrelse
148 241mm Herre S, Dame L
154 248mm Herre M, Dame L
158 252mm Herre M/L, Dame L
163 256mm Herre L, Dame LHvis du har flere spørgsmål om snowboardet er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan kontakte via mail eller telefon. Men har også den mulighed at komme forbi en af vores butikker i enten Herning eller København.

Telefon: 97 12 29 65
Mail: info@oneopensky.dk
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Splitboard