Flight Attendant Snowboard 2022/23

Varenummer 22250102000
3,679.00 DKK 4,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Gør klar til et board der giver en fornemmelse af bølger, med evnen til at carve dine sving helt ned.

Designet til at være et terrændræbende alternativ sammenlignet med de mere traditionelle twin-shapes, er Burton Flight Attendant Snowboard til mænd en fri ånd, der evner både pudder og hard-pack fornemmelsen med udsøgt præcision. Balanced Freeride Geometry er hemmeligheden med tilbage-sat camber og sidecut, der er placeret under bindingerne, for at skabe en twin-freestyle-følelse, når du kører på boardets Flat Top Bend. På kanten drejer boardet stramt og hurtigt, med directional camber og taper, for en ekstra opdrift og flydende fornemmelse. En blanding af all-mountain og aggression i hele terrænet finder Flight Attendant dit sweet spot i alt fra stejle linjer, spontane kantskift til ”wing-lips”, ”pillows” og ”side hits”

Dette board henvender sig til den øvet snowboarder, der er pjattet med pisten og off-pisten. Til ham, som elsker at carve med surf-fornemmelsen i sine sving. Det medium/aggresive flex sammen med directional camber shape, gør boardet meget aggressivt og dermed er det mere øvet boarder som vil kaste sig ud i Flight Attendant.

Spefikationer:
- BEND: Directional Camber
- FLEX: Directional flex
- SHAPE: Freeride Directional - med 10mm taper
- CORE: Super Fly II 700G, med Dualzone EGD forstærkninger på toe og heel egde, for bedre hold, styrke og respons i kanterne
- BOARD MOUNT: The Channel® Board Mount

Længde Bredde Binding Størrelse
152 250mm M/L
156 254mm M/L
159 256mm L
162 258mm L
168 265mm L

 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste