Flight Attendant Carbon V2 1480/85

Varenummer RD22064
9,839.00 DKK 12,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

REEDIN Flight Attendant Carbon V2 1480/85

KOMPLET FOLIEKIT MED KULSKAFT
FlightAttendant foil er nemme at bruge (allround foil). Den lette start, stivheden, modstanden mod ventilation og platformen i midten gør det til en foil, der kan bruges af enhver rytter under næsten alle forhold.

Nye designfunktioner blev introduceret i et forsøg på at øge sving, glathed og frem for alt forudsigelighed. Øget forudsigelighed hjælper dig med at komme videre, fra fladvandslæring til mere udfordrende hop og mere blæsende sving.
Profilen, omridset, vridningen og tilspidsningen er udviklet for at tillade stor stabilitet, effektivitet, let start ved lav hastighed og overlegen manøvredygtighed. Alt sammen muliggør en imponerende ydeevne over et bredt hastighedsområde.
Buede vingespidser forhindrer ventilationen i at stige, når den nærmer sig overfladen, hvilket gør FlightAttendant ekstremt tilgivende.
Forvingen og stabilisatoren komplementerer hinanden perfekt, hvilket giver mulighed for en kort fuselage, hvilket resulterer i en utrolig stabil og meget nem foil at manøvre.
Profilen og den perfekte afstemning af vingen og stabilisatoren vil forbløffe dig, når du ubesværet skifter fra en bølge til en anden.

1480 forvinge:
Den ser mindre ud end området antyder. Glidningen er fantastisk, svingene er glatte og hastigheden er fantastisk! 

Specifikationer

  • Brand: REEDIN
  • Årgang: 2022