Flight Attendant Carbon V2 1480/85

Varenummer RD22064
8,609.00 DKK 12,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

FlightAttendant foils er nemme at surf som en god allrounder. Den lette start, stivheden, modstanden og platformen i midten gør dette til en foil, der kan bruges af enhver surfer under næsten alle forhold.

Nye designfunktioner er lavet i et forsøg på at øge manøvredygtigheden, dens glide og mest af alt forudsigelighed. Øget forudsigelighed hjælper dig med at fremme din læring på fladt vand til massive hop og fuldt ventilerede sving.

Profilen, omridset, snoet og tilspidsningen er udviklet for at give mulighed for stor stabilitet, effektivitet, let start ved lav hastighed og overlegen manøvredygtighed. Alt imens det giver mulighed for imponerende ydeevne over et meget bredt hastighedsområde.

De buede vingespidser forhindrer ventilationen i at bevæge sig op, når du kommer tæt på overfladen, hvilket gør FlightAttendant ekstremt tilgivende.

Forvingen og stabilisatoren komplementerer hinanden perfekt, hvilket giver mulighed for en kort skrog, der resulterer i en foil, der er utroligt stabil og meget nem at manøvrere.

Konturen og den perfekt afstemte vinge og stabilisator vil forbløffe dig, når du ubesværet pumper fra den ene bølge til den næste.
 

Specifikationer

  • Brand: Reedin
  • Årgang: 2023
  • Foil Type: SUP foil, Wing foil