Five-O Surf - Lime

Varenummer KAY-FIV44-LIM
3499.00 kr 6999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Five-o-surf er en vild sit-on-top kajak til bølgesejlads. Den er en god blanding af høj ydeevne og sjov, i en brugervenlig pakke. Kajakken har samme bundform som et surfboard og er agter monteret med en finne for optimal stabilitet. Kajakken er det optimale valg for dig, nybegynder som øvet, der vil udfordre havets bølger.

Detaljer:

- Kajakken kommer inklusive ror
- Mål: 297 x 72 cm
- Vægt: 20 kg
- Lasteevne: 110 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne: 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Perception
  • Kajak type: SitOnTop, Wave