Fish 3D Snowboard 2022/23

Varenummer 22235102000
3,464.00 DKK 4,949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
“Go deep or go home” på dette surf-inspireret powderboard lavet til de dybeste dage på bjerget.

Besvar snegudernes kald med dette legende, flydende, performance board. Burton Fish 3D Directional Flat Top Snowboard bygger på formen af det ikoniske Fish-design med tilføjelsen af det surf-inspireret 3D-shape i boardets tip og tail. Designet er resultatet af flere prototyper på sne end noget board i de senere år og giver Fish et helt nyt niveau af surfbarhed, reaktionsevne og kontrol i dyb sne. Det er det fortrukne værktøj til at ride de dybeste powderdage og hemmelige veje ned langs bjergets mange muligheder. Den dobbelte swallowtail tilføjer acceleration og kontrol i sving, mens den reduceret længde giver en smidig tur.

Til snowboarderen, der leder efter et board som er egnet til hardcore off-pist puddersne. Profilen giver utrolig meget fart i selv det dybeste sne og derfor anbefales den til meget øvet snowboardere. Den har en blød og flydende følelse i sneen og gør turen i off-pisten endnu sjovere.Spefikationer:
- BEND: Directional Flat Top
- FLEX: Directional Flex
- SHAPE: All Mountain directional - Kortere tail, længere nose - med 30mm taper
- CORE: Super Fly II 700G, med Dualzone EGD forstærkninger på toe og heel egde, for bedre hold, styrke og respons i kanterne
- BOARD MOUNT: The Channel® Board Mount
Længde Bredde Binding Størrelse
146 252mm L
151 258mm L
156 260mm L
161 262mm L

 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Flat, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste