Fish 3D Directional Flat Top Snowboard 2021/22

Varenummer 22235101000
2,837.00 DKK 4,729.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produktinformation
Drømmer du om at udforske uberørte bjergsider, så har vi det perfekte match! Et surf-inspireret snowboard designet til pudder. En Directional Flat Top profil kombineret med en anelse længere nose og en afkortet fish-tail, giver dig et retningsstabilt snowboard med en masse løft i nosen. Samtidig er nosen blevet gjort ekstra bred, hvilket giver yderligere løft og gør det lettere at indlede svingene. Boardet egner sig primært til off-piste og pudder, men kan begå sig på pisten. 3D teknologien vil påvirke dine sving og flydeevne positivt. Du vil opleve, at det bliver lettere at manøvrere i den dybe sne. Boardet henvender sig til riders med nogen erfaring eller som minimum riders med lidt gå-på-mod.

Boardet er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Dertil er torsionsstivheden styrket ved hjælp af 45 graders Carbon Highlights. Dette får boardet til at bide sig fast i vanskelig sne og eksponeret terræn.

Specifikationer
BEND: Directional Flat Top Bend under fødderne og Rocker i nosen
FLEX: Directional Flex
SHAPE: All Mountain Directional Shape
CORE: Super Fly II Splitboard 700g Core
BOARD MOUNT: Split Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Flat, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste