Xc-Bind Rollerski Classic

Varenummer S75618
499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fischers Historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har vokset. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og denne vision har de stadig. Dette viser sig også i deres kvalitetsprodukter i alt fra ski til skistøvler. Hvis du falder for en af fischers mange produkter, er kvaliteten uden tvivl i verdensklasse.
Produkt information:

Låsen på bindingen er produceret med Fischers Turn Lock. Låsen er ergonomisk designet med bløde elementer og gode håndterings muligheder. Dette giver dig en intuitiv håndtering, når du skal ind og ud af bindingen. Hertil er låsen opbygget, så snavs og andet uønskede holdes udenfor låsen. Torsion-Proofed Body giver dig den optimale konstruktion af en binding, som giver grundlaget for en optimal kraftoverførelse fra bindingen, til skien, til sneen. Dertil giver konstruktionen en fremragende skistyring og fremadrettede pres. Ydermere er bindingen produceret i et letvægtsmateriale. Low Profile designet fra Fischer, giver bindingen et minimalistisk udtryk, hvor stabiliteten stadig er i top. Dette resulterer i en mere stabil svævefase, samtidig med, at man ikke mister fornemmelsen af sneen. Bindingen kommer med Fischers Classic Flexor teknologi, der giver den bedste skikontrol fra begyndere til motionisten. Flex graden på bindingen ligger i området af 7.0 med et fast flow i sit skiløb og dertilhørende arbejdsvinkel på maks 45 grader.
Detaljer:

- Trun lock
- Torsion-proofed body
- Low profile
- Classic flexor
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Langrendsbindingen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Fischer