RC7 CLASSIC FR uden binding

Varenummer M02319
1,679.00 DKK 2,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fischers Historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har vokset. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og denne vision har de stadig. Dette viser sig også i deres kvalitetsprodukter i alt fra ski til skistøvler. Hvis du falder for en af fischers mange produkter, er kvaliteten uden tvivl i verdensklasse.
Produkt information:

Disse roller skøjter, er konstrueret med en aluminiumsramme, der sikre dig et let, men samtidig stabilt board. Hjulene er en af de vigtigste elementer på dine skøjter og derfor har Fischer produceret disse skøjter med Precision Drive. Disse hjul sørger for, at der forekommer mindst mulig modstand, mens lejerne er dobbeltforseglet og er vedligeholdelses fri. Hjulene på boardet er 80 mm tykke, og kommer med en aluminiumsfælg. Dette giver dig de optimale omstændigheder for god fremdrift. Fischers Splash Guard 80, sikre dig mod de våde dage, hvor der ligger vand på vejene, som bagskærmen på en cykel.
Detaljer:

- Aluminium frame
- Precision drive
- Full rubber wheel 80
- Splash guard 80
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Rollerski vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2022-23