MY RC PRO 100 X BLACK/BLACK

Varenummer U32619
2799.00 kr 3499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fischers Historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har vokset. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og denne vision har de stadig. Dette viser sig også i deres kvalitetsprodukter i alt fra ski til skistøvler. Hvis du falder for en af fischers mange produkter, er kvaliteten uden tvivl i verdensklasse.
Produkt information:

Fischer giver dig med Grip Sole en formidabel støvle, der giver dig mulighed for at gå på isede overflader. Dette skyldes, at støvlen er produceret med bløde stykker af plastik under støvlen, som sørger for disse funktioner. Din Liner (inder støvle) er konstrueret med bløde elementer, som sikre maksimal komfort til de lange dage på pisten. Det skulle gerne hjælpe alle os med at få knap så ømme føder. Med 100% Seamless Tongue, får du syninger, der ikke er synlige, og derfor aldrig kommer til at genere dig igen.
Detaljer:

- 100% Seamless Tongue
- Grip Sole
- Active Fit Zones Liner – RC Pro
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistøvlen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • : FISCHER SKIBOOT-W
  • Brand: Fischer
  • Skistøvle bredde: 100 mm
  • Køn: Dame