Ferox Freebird - ski 2022/23

Varenummer 101655-012
4,599.00 DKK 7,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

OBS: SKI-ONLY - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg.

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Produkt information
Ferox Freebird blev skabt ud fra behovet for at tilbyde en dobbelt rocker, powder orienteret touring ski, som stadig har et effektivt greb.

Formålet med skien er at skabe en fantastisk powder ski, og følelsen af at flyde ovenpå sneen. Med en twin-tip og dobbelt rocker, er dette en ski der tilbyder en fantastisk fornemmelse i powder sne, med den fantastiske løft, og gode muligeheder for pivot kørsel, men stadig giver en god fornemmelse på hårdt sne, takket være dens progressive sidecut.

Under foden måler skien 110 mm, den vejer 3400 gram og har en sving radius på 21 meter. Under foden er skien udstyret med en camber, som skaber den perfekte blanding af stabilitet og håndterbarhed. Skien er blevet bygget med en letvægts core lavet af Paulownia, Isocore, poplar og fiberglas. For at reducerer vægten er skien fremstillet af en 3D carbon konstruktion, som er designet i en H form, den er blevet udhulet i midten, og har fået tilføjet 2 poplar striber under bindingen for at forstærke skien.
 

Specifikationer

  • Brand: Black Crows
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Skitalje bredde: 110-114
  • Ski type: Allmountain, Freeride