Feelgood - dame Snowboard 2022/23

Varenummer 10691109000
3,219.00 DKK 4,599.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Et fantastisk All Mountain snowboard

Bakket op af Kelly Clark har Burton Feelgood kvinde Snowboard været en standard inden for snowboarding for kvinder i to årtier. Feelgood kan prale af en unik form, matchet med positivt kraftfuld pop. Pop betyder at den er god til at sætte fra jorden i de forskellige jumps/hop, du kunne finde på at lave. Formen af snowboardet giver dig chancen for at klare alle forhold. Vi taler, altså om et board der kan klare alt terræn. Boardet er udstyret med en camber, som gør boardet til et perfekt match, til dem som elsker off pisten, og bare gerne vil have det sjovt.

Designet reflekterer en backcountry-mission. Billedet kommer fra Kelly Clarks hjemmebane ved Mammoth bjerget i Californien.


Detaljer

En camber, som giver kraftfulde sving, og en fantastisk vægtudligning over hele boardet, og derfor skaber fantastisk kantkontrol.

Boardet har en direction shape, som er den klassiske form du finder indenfor snowboarding. Det betyder at du har en lidt længere front (nose), end du har bagende (tail). Det betyder at du får lettere vil at flyde ovenpå sneen, og giver dig kontrollen over boardet under alle forhold.

Boardet har et flex ved navn "Twin Flex", det ligger lidt i navnet, at det betyder vi har et symmetrisk flex fra nose til tail. Det gør boardet alsidigt og giver dig en god tur, mest balance i boardet.


Feelgood er udstyret med en Super Fly II 700G Core, den bruger stærkt og let træ for at give pop og styrke, mens den reducerer boardet samlet vægt.

Dualzone EGD konstrueret trækorn er placeret langs nose- og tail kanterne på to områder vinkelret på kernen for mere kanthold, respons og styrke i boardet.

Triax Fiberglass med Carbon I-Beam giver et blødere flex til nyere ryttere, mens den giver den styrke og respons, der er nødvendig for de mere erfarne, kan få mest ud af boardet, med en ultralet carbon-rygrad for øget pop.

WFO Base er en special voks som går dybt ind i porerne på træet, hvilket gør boardet ekstremt holdbart, og sørger for at du kan stå på det hele sæsonen under alle forhold.

Channel® Board Mount er designet til at hjælpe med at få den perfekte stilling.
Længde Bredde Binding Størrelse
142 238mm M
146 240mm M/L
149 242mm M/L
152 244mm L

 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Camber
  • Terræn: Allmountain, Offpiste