Family Tree Wave Tracer Snowboard 2021/22

Varenummer 22941100000
2,837.00 DKK 4,729.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Det ultimative board til dig, der finder glæde og frihed i, at kunne udforske hele bjerget. Boardet er oprindeligt designet til pudder, men er i stand til at erobre ethvert terræn. Boardet kommer med Directional Flying V, som er en kombination af Rocker og Camber. Camberzonerne er placeret under fødderne, hvilket både giver godt kantgreb, respons og pop. Rockeren derimod er placeret mellem fødderne og i nose og tail. Derved søger både nose og tail opad, og du opnår en surfende og smooth fornemmelse i den bløde- og opkørte sne. Dette er kombineret en retningsbestemt og bredere nose, hvilket får boardet til at søge opad, og giver dig en følelse af, at boardet flyder ovenpå sneen. Måske du kender følelsen fra surfing – det er magisk.

Boardet er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Dertil er torsionsstivheden styrket ved hjælp af 45 graders Carbon Highlights. Dette får boardet til at bide sig fast i vanskelig sne og eksponeret terræn.

Specifikationer
BEND: Directional Flying V
FLEX: Twin Flex
SHAPE: All Mountain Directional Shape
CORE: Super Fly II 700g Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Hybrid Rocker, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste