Family Tree Pow Wrench Snowboard 2020/21

Varenummer 22246100000
1,499.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Her er et af de sjoveste boards i Burtons 2021 line-up. Det har sine største styrker i puddersneen, men kan også sagtens klare sig på pisten. For at klare alt, hvad terrænet og puddersneen byder på tilbyder dette board en flad stabil profil med en rocker forende, der løfter sig over sneen når det bliver dybt. Derudover er boardet retningsbestemt med en længere og bredere næse, der også hjælper dig i skoven.
One Open Sky anbefaler dig dette board, hvis du er øvet eller ekspert.

Specifikationer:
BEND: Flad med Rocker forende
FLEX: Fordelt ligeligt over boardet
SHAPE: Retningsbestemt med bredere forende
CORE: Dualzone EGD
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Flat, Rocker
  • Terræn: Offpiste