Family Tree Big Gulp Snowboard

Varenummer 22241100000
3,112.00 DKK 4,149.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Big Gulp snowboardet er til dig, der elsker fart over feltet i All-Mountain og puddersne. De skarp kanter gør boardet yderst hurtigt fra kant til kant, mens Taper og den retningsbestemte forende nærmest gør det umuligt at synke ligegyldig sneens dybde. Boardets personlighed går mod det stive og mere aggressive grundet den fede klassiske Camber/Rocker-profil der sørger for at løfte forenden op over sneen, mens bagenden bliver presset godt ned, så du lettere kan bremse og manøvrere. Boardet er lavet med Burtons Channel Mount system, der er kompatibelt med alle Burtons bindinger samt mange af de store producenters bindinger.

Specifikationer:
BEND: Camber med Rocker forende
FLEX: Fordelt ligeligt over boardet
SHAPE: Retningsbestemt med bredere forende
CORE: Super Fly II 700G Splitboard Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Terræn: Allmountain