Family Tree 3D Double Dog Snowboard 2022/23

Varenummer 22244102000
3,464.00 DKK 4,949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Er du til pudder, fart og stabilitet er 3D Double Dog det rette board til dig. Boardet er resultatet af mange års udvikling. Det er designet til at kunne ”gå stort”, og henvender sig til den øvede rider. 3D Double Dog er et klassisk directional snowboard med en anelse længere nose end tail. Dette giver et koncerteret pop i tailen, en opadsøgende nose, et godt flow og god kontrol uanset terræn. 3D teknologien vil påvirke dine sving og flydeevne positivt. Du vil opleve, at det bliver lettere at manøvrere i den dybe sne. Boardet er til dig, der er på udkig efter et pudder board, som også kan tages med på pisten.

3D Double Dog er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Dertil er torsionsstivheden styrket ved hjælp af 45 graders Carbon Highlights. Dette får boardet til at bide sig fast i vanskelig sne og eksponeret terræn.

Specifikationer
BEND: Directional shape, Camber under fødderne og Rocker i nosen
FLEX: Directional Flex
SHAPE: All Mountain Directional Shape
CORE: Super Fly II 700g Core
BOARD MOUNT: Channel Board MountLængde Bredde Tykkelse
152 248mm Herre M, Dame L
158 256mm Herre L, Dame L
164 260mm Herre L, Dame LBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste