Family Tree 3D Daily Driver Snowboard 2022/23

Varenummer 22243102000
3,464.00 DKK 4,949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Ét board til det hele. Daily Driver er et alsidigt snowboard, der kan bruges over hele bjerget. Boardet er resultatet af mange års udvikling. Burton havde i sinde at gøre kant-til-kant manøvren lettere end let, smoothere end smooth, og de er lykkedes med det (uden at gå på kompromis med hverken respons, aggressivitet og kantgreb. Et klassisk directional snowboard med en anelse længere nose end tail. Dette giver et koncerteret pop i tailen, en opadsøgende nose, et godt flow og god kontrol uanset terræn.

Family Tree 3D Daily Driver er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Dertil er torsionsstivheden styrket ved hjælp af 45 graders Carbon Highlights. Dette får boardet til at bide sig fast i vanskelig sne og eksponeret terræn.

Specifikationer
BEND: Directional Camber Bend under fødderne og Rocker i nosen
FLEX: Directional Flex
SHAPE: All Mountain Directional Shape
CORE: Super Fly II 700g Core
BOARD MOUNT: Channel Board MountLængde Bredde Tykkelse
147 244mm Herre S/M, Dame L
155 255mm Herre L, Dame L
159 258mm Herre L, Dame LBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste