Fall Line XM Prizm Snow Sapphire Skibrille

Varenummer 0OO7103-71033300
1,859.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Oakley Fall line er designet til at give et fantastisk udsyn på bjerget. Den er bygget op omkring en cylindrisk (flad buet) linse med en ny ramme til ”medium-size” ansigter. Den kommer i et næsten rammeløst design, og er ideel til brillebære. Selvom brillen ikke er dyb i profilen, kan man have forholdsvis store brillestel på indenunder.

Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastikkarbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og 100% UV beskyttelse. Alle Oakleys linser er to-lags-linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F2 for at minimere mængden af dug, når man kommer fra en temperatur til en anden.

Detaljer:
- PRIZM™ linse
- Medium Fit
- Microbag inkluderet
- 50 mm bred justerbar strop
- Fleksibel O Matter® ramme
- Rammeløst design
- F3 Anti-Fog coating
- Godkendelser: ANSI Z87.1 og EN 166

Se hvor din Prizm linse performer bedst herunder:
Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2023W
  • Goggle funktion: Standard
  • Linse: Allround