Prodigy 1.0 x

Varenummer FCSK20-PR1X-ZZ
2549.00 kr 3399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Handler det mest om park, hop og tricks, og ikke så meget om carving og ”pænt” skiløb, så er Prodigy 1.0X måske noget for dig. Disse ski er designet med fokus på parken, men i stedet for at være centreret omkring fx hop eller rails, så kan de her det hele! Twin-tip skiene fra Faction har ingen begrænsninger. Med et flex til den bløde side og et skiniveau, der strækker sig fra begynder til godt øvet kommer denne ski til at vise sig fra mange gode sider – også når det kommer til lidt carving hjem fra en lang dag i parken.

Detaljer:
- Forende: 120mm
- Midte: 90mm
- Bagende: 112mm

Factions historie
Mærket Faction blev født i de schweiziske alper og har i dag vokset sig rigtig stort indenfor vintersport. De laver ski til mange former for skiløb og har dermed udviklet teknologier, der i dag gør, at nogle af de førende snesportsidoler bruger brandet til træning og konkurrence.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • : FACTION DAMESKI
  • Brand: Faction
  • Ski type: All mountain ski, Dame ski, Twin tip
  • Køn: Dame