Expression 15 - Sea Spray

Varenummer KAY-EXP1501-SEA
7,899.00 DKK 11,299.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Expression 15 har en anelse mere længde og volumen end Expression 14. Det giver mere plads og rummelighed for gennemsnitligt større roer og kan bære tungere belastninger uden at gå på kompromis med dens håndteringsevner.
Udtrykket er kulminationen på et 18 måneders projekt om at designe den mest tiltalende kajak, der klarer sig bedst i diverse forhold og giver en sporty dagstur på vandet.

Expression kunne meget nemt gå hen at blive den ultimative moderne klassiker på touringbåds-markedet.
Detaljer:

- Mål: 456 x 61 cm
- Vægt: 26 kg
- Lasteevne: 140 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring kajakken:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Klassisk, Touring
  • Ror: Uden ror