Expression 15 m/Ror - Sunset

Varenummer KAY-EXP1510-SUN
9,299.00 DKK 13,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Expression 15 er lidt længere og har en anelse mere volumen end Expression 14. Længden og volumen giver god plads til den lidt større roere og gør at kajakken kan bære tungere belastninger uden det påvirker dens håndteringsevner. Dens glatte, slanke og forudsigelige natur er perfekt til touring og dens store volumen, kombineret med det tekniske skrog, sikrer stabilitet på vandet og med roret får yderligere stabilitet i sidevinde.
Expression kunne meget nemt gå hen at blive den ultimative moderne klassiker på touringbåds-markedet.
Detaljer:

- Kajakken kommer inklusive ror
- Mål: 456 x 61 cm
- Vægt: 26 kg
- Lasteevne: 140 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring kajakken:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Klassisk, Touring
  • Ror: Med ror