Expression 14 - Sunset

Varenummer KAY-EXP1401-SUN
7,899.00 DKK 11,299.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Med et meget yndefuldt og elegant design bliver man hurtigt fanget af Expression 14 – men den er meget mere end blot flot udseende. Det komplekse skrog med en stærk V-form i hver ende og et fladt V i midter sektionen leverer god sporing og hastighed, selv i udfordrende forhold.

En glat rocker og afrundede kanter giver frie, flydende bevægelser når der er behov for hurtige sving. Så om du ønsker at finpudse dine færdigheder eller udnytte kajakkens sporty karakter, vil Expression 14 med dens ergonomiske former være lige noget for små til mellemstore roere.
Detaljer:

- Mål: 442 x 59 cm
- Vægt: 24 kg
- Lasteevne: 130 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring kajakken:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Klassisk, Touring
  • Ror: Uden ror