Expression 11 - Sea Spray

Varenummer KAY-EXP1101-SEA
6,299.00 DKK 8,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Expression 11 fra Perception er det nyest skud på stammen indenfor dagstur touring. En stilfuld og komfortabel kajak, perfekt til at bruge på en eftermiddagstur. Den har et stabilt og manøvredygtigt design, der er bygget til at håndtere alt fra søer og bugter til langsomme floder og åer, til de mere erfarne roere.

Expression 11 ligner til dels storebrødrene Expression 14+15, den bibeholder de bløde linjer samt komforten og det ergonomiske sæde sikre høj komfort hele dagen.

Det store opbevaringsrum i bag, er nemt at komme i grundet den ovale facon. En kajak med masser af muligheder, tør du tage den?
Detaljer:

- Mål: 353 x 65 cm
- Vægt: 20 kg
- Lasteevne: 114 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring kajakken:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Klassisk, Touring
  • Ror: Uden ror