Explorair 3L Dark Blue/Ecru Olive

Varenummer 277687-6644
1,379.00 DKK 2,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
SCOTT Explorair 3L-jakken er en af de bedst sælgende Scott jakker og er endda integreret i Re-Source-serien (20.000 mm / 10.000 g / m2 / 24 timer). Jakken kommer med en smart indretning af lommer, hvilket fx ses på de store brystlommer og lommen på biceps, der kan holde skipasset. Er du på udkig efter en alsidige jakke i en skalkonstruktion i rigtig gode materiale, så skal du kigge nærmere på jakken her.

Detaljer:
- Derizax
- Re-source by Scott
- Cordura

Scott’s historie
Scott er et af de mest velkendte og ikke mindst anerkendte brands til udendørs grej og tech i hele verden! Mærket sprang ud fra Amerika i de sene 50’ere, hvor de startede med at lave skistave. Herefter har de bevæget sig over i mange andre sportsgrene, hvor de fx har fået et kæmpe stort navn indenfor cykelsporten. I dag har Scott fokus på innovation, teknologi og design og de har hovedkvarter i Schweiz. Hvis du køber et Scott produkt kan du være sikker på, at der er gået mange hundrede timer af ingeniørarbejde i produktet, hvilket forsikrer dig om at kvaliteten er i top hver gang.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Scott
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre