Expedition Jacket M

Varenummer 821030-DB
2,669.00 kr 3,799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
År efter år er Head kommet med den ene fede kollektion efter den anden – og i år er ingen undtagelse. Med deres EPIC jakke får du en kvalitets jakke, der med sine unikke teknologier sørger for, at komfort og performance er i top.

Komfort, fleksibilitet, mobilitet er områder man ikke må gå ned på når man er afsted på skiferien. Derfor har Head designet denne lækre jakke med et yderst strækbart materiale, der sørger for verdensklasse komfort. Jakken er yderst vandtæt, med et søjletryk på 20.000. Dette gør jakken yderst vandafvisende, så du er sikker på, at sne og vand holdes udenfor jakken, når du er på pisten. På de varme dage, kan det hurtigt blive for varmt under ens jakke. Derfor har Head produceret denne jakke med et yderst åndbart materiale med en MVP score på 20.000. Jakken medfølger med en hætte, der nemt kan tages af efter behov, eller justeres ind, så den passer til ens hoved. Heads jakke er designet med tape på indersiden af syningen, som sikrer at syningen ikke går op, samt det giver et lækkert moderne look.

Detaljer:
- Justerbar hætte
- 2 vandafvisende YKK AquaGuard® lynlåse
- Brystlomme med YKK lynlåse
- 2 lommer foran med YKK lynlåse
- 1 lomme til lift kortet med YKK lynlåse
- Tapede syninger


OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Head
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre