Exa Dame Skijakke - Imaginary

Varenummer WVT191-C
1,199.00 DKK 2,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Exa-jakken byder bl.a. på Pictures DRYPLAY 20K/15K PFC-fri membran for maksimal, vandtæt åndbarhed. Derudover har den Teflon EcoElite holdbar vandafvisende behandling og en termisk STD 60-grams isolering. Body mapping-konstruktionen indeholder det nye Thermal Dry System, der fjerner sveden, når du har mest brug for det, og en Coremax-for, der eliminerer de kolde steder på overkroppen. De fuldt tapede syninger, ærmer og vandtætte lynlåse holder fugt ude og for en forbedret beskyttelse og pasform er hætte, ærmer og snefang alle justerbare.

Detaljer:

- Dryplay membran
- Tapede syninger
- Coremax lining
- Google renser
- 20K MM waterprof
- Teflon Ecolite
- Thermal STD 60 gram isolation

Picture’s Historie

Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Jakketype: Skijakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Relaxed fit
  • Isolering: Foret