Exa Skibukser Dark Blue

Varenummer WPT068-I
899.00 DKK 1,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Alsidighed i terræn og varme! Det perfekte match til Exa-jakken. Exa Pant har features som DRYPLAY 20K/15K-membran for maksimal vandtæt åndbarhed, termisk STD 40-gram isolering og en Teflon EcoElite PFC Fri holdbar vandafvisende behandling. Når solen begynder at varme dig, skal du bare åbne låråbningerne med lynlås og så får du den rette temperatur tilbage.

Den normale pasform følger hver eneste bevægelse, og jakke-til-buks funktionen med 3 fastgørelsespunkter passer rigtig godt sammen med snefanget, der giver fuld beskyttelse hele dagen. Picture gik ikke på kompromis og har derfor tilføjet fuldt tapede syninger for at holde sneen ude. Det altid praktiske I-Fit System giver dig mulighed for at rulle dine ærmer op efter en dejlig dag i sneen.

Detaljer:

- Bio baseret hård skal
- Bib-design
- 20K MM vandtæt
- Teflon EcoElite
- YKK vandtæt
- Coremax ligning
- Dryplay membran
- Fuldt tapede syningerPicture’s Historie

Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Buksetype: Almindelig
  • Fit: Regular
  • Vandsøjletryk: 20.000mm