Ethos 10 Core WhiteOut - Cherry Bomb

Varenummer KAY-WSETH1062-CHE
8,399.00 DKK 11,999.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Wave Sports Historie, hvem er de?

Wave Sport er et globalt kajakbrand, der lever og ånder for kajaksporten. De har siden deres spæde start leveret en række fantastiske produkter, til verdenskajak udøvere, der med åbne arme har taget deres produkter til sig. Wave Sports kajakker vil gøre alt for at give dig en fantastisk dag på vandet, grundet den høj kvalitets materialer, deres kajakker er produceret i.
Produkt information

Ethos er en stabil, tilgivende performanceminded crossover kajak. Wavesport har designet Ethos for at tage dig fra det ene adrenalineventyr til det næste. Kajakken er hurtig og sejler nemt gennem bølgerne og cruiser ned af floden. Ethos er udstyret med Wavesports fulde whitewater footbrace-system og har en whitewater fokuseret rocker profil og progressive kam, der bringer enestående hastighed og kontrol.
Detaljer:

- 312 x 69 cm
- 28 kg
- 200 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Ethos kajakken:


 

Specifikationer

  • Brand: Wave Sport
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Klassisk, Bølge
  • Ror: Uden ror