Essence 17 - Red

Varenummer KAY-ESS1701-RED
10,289.00 DKK 14,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Slank og hurtig båd med stor stabilitet og volumen. Trods sin bredde på kun 58 cm virker Essence 17 som en utrolig stabil og sikker kajak. Det perfekte valg til den lidt større roer som ønsker fart og sportslige sejlegenskaber. Sædet har justerbart ryglæn samt polstrede lårbøjler og giver super siddekomfort hele dagen. Kajakken er monteret med to pakluger samt en ekstra dagluge bag cockpittet (separat rum).

Den er udstyret med skeg der med fordel kan bruges ved kraftig vind og bølger. Anvend og finjuster TruTrak skeget med et wiresystem, til at fastlåse retningen og bevar positionen i vind, strøm og bølger
Detaljer:

- Mål: 518 x 57 cm
- Vægt: 28 kg
- Lasteevne: 160 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Klassisk, Touring
  • Ror: Uden ror