Essence 16 - Red

Varenummer KAY-ESS1601-RED
14,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Det lange slanke skrog tager både øvede og nye roere til et helt nyt oplevelsesniveau. En hurtig og stabil kajak med et moderne skrogdesign med en stærk V-formet agter og stævn, der med definerede kanter, giver god retningsstabilitet og kant kontrol. Forudsigelig håndtering, manøvredygtighed og imponerende fremdrift giver roere alt hvad der behøves til udflugten. Det vakumstøbte sæde med justbare fodstøtter giver dig muligheden for at ændre siddestilling. Monteret med hele tre luger; en stor luge foran og en stor luge agter samt en dagluge bag cockpitet.
Skeget er perfekt til at holde kajakkens kurs og giver god mulighed for at have styr på kajakkens bevægelse i vinden.
Detaljer:

- Mål: 500 x 57 cm
- Vægt: 26 kg
- Lasteevne: 150 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Touring