Essence 16 m/Ror - Yellow

Varenummer KAY-ESS1610-YEL
11,689.00 DKK 16,699.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Det lange slanke skrog tager både øvede og nye roere til et helt nyt oplevelsesniveau. Hurtig og stabil. Det vakuums støbte sæde med justerbart ryglæn giver super siddekomfort og de justerbare fodstøtter giver dig muligheden for at ændre siddestilling. Monteret med hele tre luger, en stor foran, en stor agter samt en dag luge bag cockpittet.
Skroget er perfekt til at holde kajakkens kurs og giver god mulighed for at have styr på kajakkens bevægelse i vinden.
Samtidigt giver roret dig god retningsstabilitet i sidevind.
Detaljer:

- Mål: 500 x 57 cm
- Vægt: 26 kg
- Lasteevne: 150 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Havkajak, Klassisk, Touring
  • Ror: Med ror