Escape Split Snowboard 2023/24

Varenummer N.23.SPM.EST.XX
4,399.00 DKK 5,499.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Nideckers første splitboard nogensinde åbner hele bjerget for flere ryttere end nogensinde før. Baseret på den altovervindende Escape – inklusive en helt ny form til 2022/23 – tilbyder den en uovertruffen blanding af teknologi og værdi.

Til vandreturen op kommer Escape Split med skins skåret til at passe og camber sektioner under fødderne for at maksimere kantgreb under ujævne forhold. Markedsførende klip fra Karakoram gør overgangen tilbage til et snowboard så hurtig og sikker som muligt.

På nedstigningen udglatter den tidlige rocker ved næse og hale start af sving og holder dig svævende ubesværet gennem dyb sne. Det er et super alsidigt design med en 10 mm tilbageslagsstilling og en mellemstiv flex, der lader dig trygt angribe ethvert terræn, fra bløde touring-linjer til kritisk backcountry. Letvægts, dobbelte Master-kerner leverer en livlig tur, uanset hvor dine eventyr tager dig, suppleret med PopCarbon-stringere og en top-of-the-line Triax Plus-layup til ren carving-ydelse. Endelig har Escape Split en N-7000 sintruderet base med tilføjede kulstofnanopartikler - fordi du har fortjent de ture, og de fortjener at være hurtige.

Dette snowboard tager dig til lavineudsatte områder! Vi anbefaler derfor hos One Open Sky, at du får købt det rigtige lavine udstyr, og har en klar opfordring til at du tager et kursus, for at lære hvordan du skal bevæge dig i udsatte områder.

TEKNISKE DETALJER
KONSTRUKTION - PREMIUM SANDWICH
Denne konstruktion er på næste niveau. Den øger kraften og responsen fra deres standard sandwichproduktion. Tilføjelse af avancerede materialer som Carbon og Kevlar® giver brættet mere pop og forbedret stødabsorbering.

TOP - ABSORBNID
Absorbnid er et innovativt top lag designet til at absorbere uønskede vibrationer. Dette giver Nidecker mulighed for at udvikle responsive, dynamiske boards, der stadig giver dig en jævn og gladfuld tur.

INSERT - SSP
Ride-mode bindingsindlæg fungerer med alle splitboard bindinger på markedet i dag. Ascent mode skær er perfekt afbalanceret til ubesværede kick-vendinger.

GLASFIBER - TRIAX PLUS
Resultatet af omfattende test med deres ryttere og ingeniører, deres Triax-laminat er orienteret i 45° i forhold til boardet og indeholder forskellige glas-tætheder. Dette giver ensartet vridningsflex, bedre pop og mere reaktivitet på hver tur.

TRÆKERNE - MASTER CORE
Master Core-konstruktionen er et produkt af deres lange historie af udvikling i materialer og træhåndværk. Det er den perfekte harmoni af forskellige trætætheder og -varianter (poppel, bøg, gran og paulownia), hvilket resulterer i et overlegent vægt-til-ydelse-til-effekt-forhold og en ultra-stærk, ekstra responsiv, let kerne.

BASE - N-7000
N-7000 er udviklet eksklusivt til Nidecker og er en ekstremt hård, sintruderet base med tilføjede kulstofnanopartikler, der giver enestående evner til snowboardet.

TILSÆTTEDE FIBER - POP CARBON
Strategisk placering af carbonfibre fra halen til de bagerste indsatser og fra næsen til de forreste indsatser, hvilket resulterer i et mere reaktivt bræt med øget pop og stivhed. Dens vibrationsdæmpende egenskaber gør den ideel til mere aggressiv kørsel under alle forhold.


Længde Bredde Tykkelse
159 258mm L
162W 266mm L/XLEr du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes over Mail eller Telefon, men et kig forbi en af vores butikker i Herning og København er også velkommen.
Mail: info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65


 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Splitboard