Escape Plus Snowboard 2022/23

Varenummer N.23.SNM.ESP.XX
2,999.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Den helt nye Escape Plus er pakket tættere i den samme alsidige kontur som sin yngre bror. En fuld camber-profil giver dig maksimalt kantgreb og eksplosiv ollie-kraft – suppleret med PopCarbon Plus-stringere, der løber langs basen for at levere lynreaktion. Dette er et bræt, der er sjovt at køre på, men som elsker at køre hurtigt, uanset om du plyndrer den tidlige morgenfriske eller sender den ud i den store kø i parken.

I hjertet af Escape Plus er deres legendariske Master Core, der kombinerer de bedste kvaliteter fra fire træsorter (poppel, bøg, gran og paulownia) for den ultimative styrke til vægt ratio. Sammen med den ekstra dosis kulstof føles Escape Plus glat og vibrationsfri, selv når farten er på det højeste. Under overfladen har Nidecker specificeret det med en hurtig og holdbar N-7000 base, mens oplægget bruger Triax Plus glas, det holder dig carving, som om du er på skinner. Med sin unikke lakerede valnøddefiner, der tilføjer en fantastisk finish, vil erfarne snowboardere sætte pris på detaljerne, der er gået ind i dette terrængående kraftcenter af et snowboard.


TEKNISKE DETALJER
KONSTRUKTION - PREMIUM SANDWICH
Denne konstruktion er på næste niveau. Den øger kraften og responsen fra deres standard sandwichproduktion. Tilføjelse af avancerede materialer som Carbon og Kevlar® giver brættet mere pop og forbedret stødabsorbering.

TOP - TRÆFINER
Dette toplag af træfiner giver en bedre reaktionstid og er den mest naturlige måde at finde den bedste balance mellem absorption og pop.

INSERT - 4/2-6
Med 6 rækker indsatser for hver 2. cm giver denne kombination dig mulighed for at justere din holdning til den optimale position og fungerer med alle bindinger på markedet. Deres referenceposition er den næst snævrest mulige position.

GLASFIBER - TRIAX PLUS
Resultatet af omfattende test med deres ryttere og ingeniører, deres Triax-laminat er orienteret i 45° i forhold til boardet og indeholder forskellige glas-tætheder. Dette giver ensartet vridningsflex, bedre pop og mere reaktivitet på hver tur.

TRÆKERNE - MASTER CORE
Master Core-konstruktionen er et produkt af deres lange historie af udvikling i materialer og træhåndværk. Det er den perfekte harmoni af forskellige trætætheder og -varianter (poppel, bøg, gran og paulownia), hvilket resulterer i et overlegent vægt-til-ydelse-til-effekt-forhold og en ultra-stærk, ekstra responsiv, let kerne.

BASE - N-7000
N-7000 er udviklet eksklusivt til Nidecker og er en ekstremt hård, sintruderet base med tilføjede kulstofnanopartikler, der giver enestående evner til snowboardet.

TILSÆTTEDE FIBER - POP CARBON PLUS
Pop Carbon Plus betyder, at vi bruger en dobbelt mængde Pop Carbon, placeret på begge sider af kernen og løber fra spids til hale, hvilket skaber dobbelt så meget pop og livlighed.

Er du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes over Mail eller Telefon, men et kig forbi en af vores butikker i Herning og København er også velkommen.
Mail: info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65
 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park, Offpiste, Piste