Escape Snowboard 2023/24

Varenummer N.23.SNM.ESC.XX
2,879.00 DKK 3,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Nideckers bedst sælgende all-mountain board har fået helt ny form i 2023 modellen, med en moderne stump tail og en diamant nose, der hjælper Escape til at knuse ethvert terræn. Dykker man ned i kernen, har Nidecker holdt fast i den innovative konstruktion, som gav dette board sit ry for balanceret ydeevne. Master Core kombinerer fire træsorter for uovertruffen styrke og pop, med triax-layup’et inkludere carbon i hver ende for et levere endnu mere kontrol ved høje hastigheder. Det er et middelstift board, der er lige behagelig på små stier, som den er mellem træerne i off-pisten og gennem parken.

Takket være Cam-Rock profilen, som blander camber mellem bindingerne med en tidlig rocker ved Nose og Tail, byder Escape på venlige kantskift - hvilket gør den vanvittig alsidig i næsten alt. Et subtilt setback på 10mm, hvor bindingerne er sat 10mm tilbage på boardet, står ikke i vejen for at kunne stå switch. Det gør dog, at man meget lettere kommer over bump og slushice, hvor det bagerste ben også bliver aflastet hvis man tager den ud i offpisten. Det hele er afsluttet med et toplag af ask finér, der er naturligt dæmpende og sikrer at boardet ser lige så sygt ud, som det er at tage med ud på pisten.

Dette board er perfekt til den lettere øvet snowboarder, som vil have en alsidig, tilgiveligt board som kan det hele. Er du ikke sikker på, hvilket vej du vil tage snowboarding endnu, er dette en god mulighed, da den præsterer sublimt i det hele.
Spefikationer:
- SHAPE: Directional
- PROFIL: Camrock
- FLEX: 7/10
- KERNE: N-7000, Master coreLængde Bredde Tykkelse
156 255mm M/L
159 258mm L
159W 264mm L/XL

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park, Offpiste, Piste