Epic 6/5/4 Chest Zip w/Hood Våddragt

Varenummer 5377-A00
1,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Epic-serien har utrolig mange ligheder med de dragter som du finder i den absolut top af våddragter. Det vil sige at den bygger på de bedste teknologier og designs men som et prisvenligt alternativ. Epic dragten kommer i 100% Ultraflex Neopren som sikrer dig en utrolig strækbar dragt uanset tykkelse samt indvendig firewall for komfort og varme. Skal du have mest muligt ’bang for the buck’ er Epic en sikker vinder for dig som ønsker en topsolid dragt i et flot og simpelt design.

- Detaljer:
- Ultraflex Neopren: High-performance neopren med en super strækbarhed på 150%. Neoprenen har desuden et utrolig slidstærkt ydermateriale som sikrer dig en lækker dragt i mange år.
- Fluidflex Firewall: Indersiden af Epic-dragten er lavet i et thermo-materiale som hjælper dragten med at tørre samt sikrer dig imod kulden så selv kan bestemme hvornår du vil på land igen.
- Critically Taped Seams: Forstærkede samlinger for øget holdbarhed
-Smoothskin: Glatskin på både front og ryg for at sikre imod vinden.
- Glued & Blindsticted Seams: En teknologi, der bliver brugt til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich. Skulle tråden gå op, vil samlingen stadig være intakt.
- Chest Zip: Et unikt lukkesystem med en ”løs” lynlås der sikrer maksimal bevægelighed og går dragten nem at få af og på. Det sker fordi det neoprenpanel som lynlåsen sidder på er syet udenpå selve dragten. Det betyder at du ikke skal strække en lynlås men i stedet neoprenen. Chest Zip systemet er lavet med en 360 graders anti-flush barriere som holder vandet ude og tre drænhuller der sørger for at lede overskydende vand ud.
- Double Super Seal Neck: En 2-lags konstruktion med blødt Glideskin materiale i halslukningen. Sikrer maksimal komfortabel, holdbar og vandtæthed.
- Minimal Seam Design: Større paneler med færre syninger og samlinger, det giver et ultimativt og ergonomisk fit.
- Stratetic Seamless Paddle Zones: Ergonomisk korrekt panel uden syninger og samlinger under armene. Dette mindsker ”rashes”, øger komforten og giver maksimal komfort der hvor du behøver det mest.
- Krypto Knee Padz: Slidstærkt neoprenpanel med høj strækbarhed og ergonomisk udformning på knæene. Giver øget komfort og holdbarhed

O’Neills historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsmærke i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke tænker over, er at vandtemperaturen kommer helt ned til 0 grader celsius i vintermånederne. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes. O’Neill har siden 1998 udelukkende anvendt bæredygtigt Limestone neopren, og har siden implementeret flere bæredygtige materialer som Eco Carbon Black gummi, der er genanvendt fra brugte bildæk, Aqua Alpha vandbaseret lim og Dope-Dyed yarn der sparer enorme mængder vand og energi og reducerer forurening af spildevand.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2022
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Hættedragt
  • Discount BundleName: O'NEILL WETSUIT-M
  • Lynlås: Chestzip