Epic 6/5/4mm Chest Zip W/Hood Våddragt

Varenummer 5377-A00
1,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Epic-serien har utrolig mange ligheder med de dragter som du finder i den absolut top af våddragter. Det vil sige at den bygger på de bedste teknologier og designs men som et prisvenligt alternativ. Epic dragten kommer i 100% Ultraflex Neopren som sikrer dig en utrolig strækbar dragt uanset tykkelse samt indvendig firewall for komfort og varme. Skal du have mest muligt ’bang for the buck’ er Epic en sikker vinder for dig som ønsker en topsolid dragt i et flot og simpelt design.
Den omtalte Ultraflex Neopren er high-performance neopren med en super strækbarhed på 150%. Neoprenen har desuden et utrolig slidstærkt ydermateriale som sikrer dig en lækker dragt i mange år. Derudover finder man en Fluidflex Firewall på indersiden af Epic-dragten, som er lavet i et thermo-materiale som hjælper dragten med at tørre hurtigere samt sikrer dig imod kulden så du selv kan bestemme hvornår du vil på land igen.
Det helt ideelle for en god våddragt er, at der bruges en god teknologi til at lave samlingerne i våddragten. I denne dragt bruges der Glued & Blindsticted Seams teknologien. Denne teknologi bruges også til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich. Skulle tråden gå op, vil samlingen stadig være intakt.

Detaljer:
- Integreret hætte
- Ultraflex Neopren
- Fluidflex Firewall
- Glatskin på både front og ryg for at sikre imod vinden.
- Critically Taped Seams: Forstærkede samlinger for øget holdbarhed
- Glued & Blindsticted Seams
- Back Zip, som er forsynet med en længere snor som sikrer at du på egen hånd kan åbne og lukke dragten.
- Double Super Seal Neck
- Minimal Seam Design
- Stratetic Seamless Paddle Zones: Ergonomisk korrekt panel uden syninger og samlinger under armene.
- Krypto Knee Padz: Slidstærkt neoprenpanel med høj strækbarhed og ergonomisk udformning på knæene. Giver øget komfort og holdbarhed
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2024
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 6/4mm
  • Dragttype: Hættedragt
  • Lynlås: Chestzip