Epic 5/4mm Chest Zip Våddragt

Varenummer 5370-A00
1,919.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

O'Neills Epic-serie har utrolig mange ligheder med de dragter som du finder i den absolut top af våddragter. Det vil sige at den bygger på de bedste teknologier og designs men som et prisvenligt alternativ. Epic dragten kommer i 100% Ultraflex Neopren som sikrer dig en utrolig strækbar dragt uanset tykkelse. Skal du have mest muligt ’bang for the buck’ er Epic en sikker vinder for dig som ønsker en topsolid dragt i et flot og simpelt design. Men lad os dykke ned i de lækre detaljer dragten har, samt lækre konstruktion, som virkelig understreger value for money princippet.

Denne Epic model kommer med den anerkendte chest zip, frontzip eller hvad man nu vil kalde den. O'Neill kalder den selv F.U.Z.E. Systemet bruger den samme lynlås teknologie som deres patenterede ZEN system. Det er en ekstremt holdbard, pålidelig og lettilgængelig lynlås, der holder dig tør og giver ubegrænset fleksibilitet. Omkring halsen sidder der et Glideskin materiale, som giver dig en høj komfort, mens det holder vandet ude. Når lynlåsen lynes op vil du finde en indre barriere der holder vandet væk, hvis det lykkedes for vandet at komme igennem den indre barriere, er der to drænhuller i dragten, den ene nede af ryggen, og den anden på skulderen, hvor overskydende vand vil løbe ud.

Omkring halsen på våddragten finder du O'Neills Double Super Seal Neck, som er et justerbart stykke glideskin, som du kan justere til at sidde behageligt og tæt lukkende omkring halsen, for at holde vandet ude.

Våddragten kommer med en UltraFlex DS neopren. Det er en ekstremt strækbar high performance neopren. Neoprenen er blevet ekstremt holdbar, og bliver nu lavet med 80% eller mere genbrugte materialer. Den strækbare UltraFlex neopren har en strækbarhed på 150%. For at give dragten lidt varme har O'Neill taget en Fluidflex Firewall, som er et vindtæt ydre, med en liner der er god til at transportere vandet, mens den giver en god varme.

Til syningerne har O'Neill valgt at bruge deres Glued & Blindstitched Seams. Det smarte ved denne syning er at den kun går delvis igennem neoprenen, som giver en god komfort på indersiden, og man ikke mærker tråden. For at syningen kan holde og der intet vand kommer igennem, har de givet den en omgang lim, så de er sikre på at vandet bliver ude. I de områder hvor dragten bliver hurtigere slidt og er mest udsat har de tapede syningen for at den er mere holdbar og kan holde til udfordrende forhold.

Lidt om O'Neill
O'Neill blev grundlagt i nord Californien af en ung mand kaldt Jack O'Neill. I 1952 skabte Jack den første neopren våddragt, og kort efter åbnet han dørene til sin første surf shop. I over 70 år har O'Neill navnet være synonymt med våddragt performance, holdbarhed og stil. O'Neills våddragter har den bedste pasform, og deres årtier af våddragt design sikre en fremragende pasform.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2024
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip