Enduro UD Carbon 29mm S35 2-delt Justerbar SUP Padle

Varenummer 2086210301-EUD2
648.00 DKK 1,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Padlen
Denne fantastiske all-round padle passer til alle - lige fra verdens surf mester Zane Schweitzer til begyndere ude på deres første SUP-eventyr.
Den direkte, kraftfulde og ekstra præcise padleform med dybe sidekonkaver får dig fra 0 til 100 på ingen tid.
Den brede nedre del hjælper med at skabe et maksimalt effektivitetsområde, selvom dit slag endnu ikke er dybt nok i vandet, som mange begyndere kan have svært ved. Den brede nederste del er også fantastisk at tage fra med og giver en super stabilitet i bølgerne. Padlen har vundet 3 World Cup-titler i de sidste 2 år.

Type
Hvis du er begynder, kan det være en super god ide med en justerbar padle. Det skyldes, at du endnu ikke ved hvilken padle længde, der er korrekt for dig og dermed kan du prøve forskellige ting. Den justerbare padle er også god, hvis man ikke har plads til opbevaring eller transport er besværligt. Er du erfaren og har du styr på disse ting, vil personalet hos One Open Sky uden tvivl anbefale dig at se nærmere på en fixed padle, der både er lettere og hurtigere.

Flex
Padlen kommer med et flex på S35, hvilket betyder, at den ligger i den stive ende af skalaen. Derfor er den specielt relevant for høje mennesker, der har tendens til at bøje padlen mest.

Specifikationer
- Bladets længde: 51,3 cm
- Bladets bredde: 21,2 cm
- Bladets areal: 582 cm2
- Min længde: 156,5 cm
- Max længde: 216,6 cm
- Vægt: 635 gramStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Paddle type: 2-delt justerbar