Enduro 20 Carbon Balsa With Round Carbon S40

Varenummer 2086190101001
1,874.00 DKK 2,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

2086190101001

Intro
Enduro padlen er Starboards svar på en do-it-all padle som du kan bruge i alle forhold. Carbon Balsa er en letvægtskonstruktion bygget op omkring det stærke og lette balsa træ. Den er præcis, stærk og direkte så du har masser af power uanset om du er nybegynder eller ekspert. Bladet er bredt og giver dig masser af stabilitet så hvad end du sejler i bølger eller cruise på fladt vand er Enduro padlen for dig.

Teknologiens betydning for dig
100% Long grain lav densitets balsa kerne, som tilføjer styrke til dine tag og til holdbarheden.
Double biaxial-carbon med super lightweight overfladebehandling som giver det bedste rebound og den letteste paddle. ABS rail indsat hele vejen rundt om bladet. Produceret med forstærkninger fra bladet op til skaftet, som gør padlen stivere og stærkere.

Enduro bladet er meget karakteristisk og det der gør Enduro padlen speciel. Bladet er formet som en dråbe hvilket sørger for at det er bredt allerede når padlen rammer vandet. Dette sikrer at du med det samme får masser af kraft ud af dit tag – selv for nybegyndere der ikke får hele bladet i vandet. I 2020 kommer Enduro med en opdateret og optimeret udformning af bladets overside. Den 4-delte konkav giver dig masser af stabilitet igennem vandet så du kun bruger kraft på fremdrift. Enduro padlen er den mest alsidige i grundet vinklen på 13 grader som gør det let at bruge padlen i mange forskellige forhold. Det kræver ikke særlig meget teknik at nå en god fart på fladt vand og det er nemt få power nok til at fange bølger.

Padlen er fixed(CTL) hvilket betyder at du selv skal sørge for at afkorte den i den korrekte længde for dig. Når du køber en fixed padle får du den bedste performance, et direkte feel og et ens flex hele vejen gennem skaftet. Alle disse faktorer sørger for at du får den bedste oplevelse med padlen på vandet. Du sparer masser af vægt på din padle idet du ikke har nogle samlinger som kræver vægt og forstyrrer det naturlige flex i din padle. Søger du en padle som virkelig performer eller er du en højere padler der synes at du mister for meget performance i en 2 eller 3-delt padle så skal du have fat i en fixed. Der er ingen tvivl om at en fixed padle altid er at foretrække hvis du har muligheden.

Er dette den rigtige padle for dig?
Enduro Carbon Balsa er en super fed padle til dig der leder efter en performance padle som er super alsidig men i en performance konstruktion. Med CTl padlen får du optimal kraftoverførsel.

Specs:
- S40 29mm skaft
- Blad længde: 48,8cm
- Blad bredde: 20,7cm
- Blad størrelse: 80,7in2
- Fixed / Cut-To-Length: 210cm

Detaljer:
- Enduro blad
- Carbon balsa konstruktino
- Krog til skrald
- Fixed / Cut-To-Length

Starboard padler
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres padler med bl.a. den karakteristiske krog til at samle skrald som er fast tilbehør på alle padler.

One Open Sky står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige padle
Er du i tvivl om hvilken padle der passer til dit niveau eller de forhold du padler i står vi hos One Open Sky altid klar med råd og vejledning til lige netop dit behov. Hvad end du køber en padle som skal bruges af hele familien eller du er på udkig efter det ypperste i carbon konstruktioner kan vi vejlede og guider dig så du får den rigtige længde og størrelser. Køber du en Fixed padle er det selvfølgelig muligt at få tilpasset den til netop din højde.
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2019S
  • Paddle type: Fast Længde