E-type Carbon Wingset 1700

Varenummer WINGSET-E1700-CAR
2,238.00 DKK 5,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
E-type sættet fra Starboard fokuserer på glid og masser af fart. Det er en High Aspect foil som er designet til at være super effektiv både når du pumper den men også under foiling. E-type er smal og lang med en forholdsvis ’flad’ forkant som gør den super effektiv med masser af glid og fart. Starboards frontvinger har en karakteristisk dobbelt konkav som giver stabilitet ved høj fart mens spidserne ’knækker’ hvilket giver ekstra greb i vandet når du drejer. Både Front og bagvinge er bygget i Carbon og kommer med Starboards Quick Lock system som gør foilen lynhurtig at samle eller skille ad. Bagvingen kan let justeres da denne er placeret i en saddel så du hurtigt og nemt kan eksperimentere og finde lige netop det løft som passer dig.
HUSK at du selv skal vælge et mastesæt. Du kan se mulighederne i tilkøb til højre på siden.


Hvorfor du skal vælge lige præcis E-Type
E-type er en High Aspect wing som giver ekstra fart og glid. Det gør den attraktiv for mange erfarne foliere som ønsker stabilitet ved høj fart. Du kan bruge denne Wing til både Wave og Wing foiling.

Detaljer:
• Quick Lock HD system
• Modulær system
• Carbon front og bagvinge

Specifikationer
• Mast: vælg selv et mastesæt fra Starboard – er du i tvivl så hjælper vi gerne på tlf.
• Front Wing: 1700cm2 / 96cm
• Back Wing: 250cm2

Inkluderet:
Skruer + værktøj

Starboards historie
Brandet Starboard er lavet af den tidligere Windsurfing verdensmester Svein Rasmussen. Mærket er af en exceptionel høj kvalitet over hele linjen, så hvis du vil have det bedste af det bedste leder du det helt rigtige sted. Starboard er en aktiv kriger i kampen mod plasticaffald i havene og de prøver helt generelt at ligge nogle miljørigtige standarter over hele linjen.
Starboard har igennem længere tid udviklet foils til windsurfing og har derfor stor erfaring. Al denne erfaring er nu kommet alle de andre foil-grene til gode og med Starboard er du således 100% sikker på at det system du køber virker og er gennemtestet inden brug af de allerbedste i branchen.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til f.eks. størrelsen af vinger eller længde på mast. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021
  • Aspect Ratio: Medium
  • Foil Type: SUP foil, Surf foil, Wing foil