DRIFT Jacket M

Varenummer 821060-DBRD
1,899.00 kr 2,699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
DRIFT JACKET er lavet i et premium, fleksibelt stof, der strækker sig i fire retninger, med tape på brystet, og har en sporty pasform, der let kan kombineres med andet HEAD tøj. For at holde dig varm såvel som stilfuld er jakken polstret med PrimaLoft 80g isolering i kroppen og PrimaLoft 60g isolering i ærmerne. Din komfort forstærkes også af de fuldt tapede syninger, den aftagelige, fuldt justerbare hætte og den faste snefang med automatisk lukning. For stil og funktionalitet har DRIFT JACKET en YKK-lynlås i midten samt lommer og lomme til skipas.

Detaljer:
- Aftagelig, fuldt justerbar hætte
- Midt foran, håndlommer og liftkortlomme med YKK-lynlåse
- Justerbare ærmemanchetter
- Mesh beskyttelseslomme og medielomme med YKK lynlås
- Fast snefang med automatisk lukning
- Fuldt tapede syninger

HEAD’s historie
HEAD er en førende global producent og forhandler af premium sportsudstyr og beklædning. Herunder finder du et massivt udvalgt af produkter inden for ski- og skistøvler lavet af det erfarne brand. HEAD har stor succes og du vil kunne se, at mange af nutidens topatleter er glade brugere af HEAD’s produkter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Head
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre