DreamStick X V2 Kitebar

Varenummer RD23034
4,799.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

‘Brilliant design is the art of making simple and functional parts. DreamStickX is the essence of this philosophy.’ – Damien Girardin

Den nye DreamStick X V2 er en gamechanger. Kitebaren er udstyret med Reedins gennemtestet og anerkendte Monobloc centerline, linen giver den bedst mulige auto-swiveling løsning, samtidig med at friheden til at styre og depower samtidigt er at finde. Systemet har vist sig at være fortrukkent af mange kitesurfere over hele verden, systemet tillader rotation af både flagging line og front linerne når du udløser quick releasen, hvilket gør den ekstremt sikker.

V2 kommer med nogen nye SK99 liner, de er 20% stærkere og 30% mere holdbar overfor slid end deres tidligere brugt liner.

De to nye floater giver følelsen af at være forbundet med kiten samtidig med at de forhindre linerne i at vikle sig om baren når du skal relauch. Teksturen på de to nye floaters giver også ekstra greb.

Barens længde kan justeres fra 43cm til 49cm på en hurtig og let måde. Systemet er lavet til at være så brugervenligt og let som muligt, så alle kan finde ud af det. Når du juster bar bredden får du også muligheden for at forkort linerne.

Reedin forsætter med det tidligere trim system, som har bevist sig selv over flere omgange, det er let og har næsten ingen chance for at jamme fast, samtidig kræver det utrolig lidt vedligeholdelse.

Ligesom sommeren 2023 kommer Dreamstick nu i både en almen og shorty model. Shorty er lavet til kitesurferen med kortere arme, som gør at du altid vil kunne nå baren, samtidig med at trim linen kommer tættere på.

 

Specifikationer

  • Brand: Reedin
  • Årgang: 2024