Deep Thinker Snowboard 2021

Varenummer 17200104000
4499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Der er mange gode funktioner hos Burtons Deep Thinker board, udviklet i samarbejde med Danny Davis. Boardet har et design, der er længere ved næsen og kortere ved halen, hvilket gør det super godt til puddersne, hvor forenden lige bliver løftet det ekstra. Derudover har boardet en camber/rocker-profil, der giver et godt greb i sneen, med specielt forenden af boardet, som hjælper super meget når man kører i dyb sne og dyrker All-Mountain snowboarding. Boardets Flex er, ligesom formen, designet til at holde dig i kontrol i alle former for terræn, hvilket også spiller en stor rolle hos profilen, som ligger til den stive og aggressive side.

Specifikationer:
BEND: Camber/Rocker
FLEX: Fordelt over hele boardet
SHAPE: længere forende, kortere bagende
CORE: Super Fly II 700G Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount systemBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Burton
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Directional Camber