DC SUP Foil 6'6"x 27" 110 l.

Varenummer NCSE0702
9,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

NCSE0702 DC SUP Foil 6'6" x 27 1/2
Introduktion
NSP dedikeret foil board, er lavet udelukkende til foil. Er lavet til downwind men surfer også fantastisk. Lavt dæk der skaber laver tyngdepunkt og giver masser af stabilitet og kontrol.
Lækker detalje midt på brættet hvor der er lavet en forhøjning af EVA dæk pladen så du kan fornemme hvor på brættet du er uden at skulle se ned.

Teknologiens betydning
Twin track montering gir super stabil montering, passer til NSP foil men du kan også kombinere med andre mærker
Carbon forstærket stringer samt ekstra forstærket deck, gir en super stift men også torsionsstift bræt.


Detaljer:
- Skriv teknologier her
- Længde 6’6”
- Tykkelse 4,875
- Volume 110 liter
- Vægt 7,22 kg
- kick på deck padden

Historie om brandet
NSP blev grundlagt tilbage i 2001 af Bruce ”Buzz” Hansen, som havde en livslang karriere som surfer, skater og allround vandsportsmand. Når Bruce ikke var på vandet producerede han surfboard. Han yndede at producere boards til de såkaldte ”hverdags,- og fritidssurfere”, som behøvede alsidige og robuste boards til en overkommelig pris. Derfor udviklede han, i samarbejde med gode venner, boards under navnet ”New Surf Project” et projekt der i al sin enkelthed gik ud på at producere innovative teknologier med fokus på at optimere bræddernes ydeevne, slidstyrke og grafik, og derved surfernes glæde.

I dag er NSP et af verdens største mærker inden for surfing og stand-up paddle boards.
One Open Sky One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.

 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: Foil
  • Board størrelse (interval): 6-7'