DC Foil X 7'6" x 29"

Varenummer NDFX0601
16,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

“It’s the silence that really hits you, the first time you lift off”: Åben en helt ny verden af surfsport, med dette surfbræt specielt designet til Foil. Med dette surfbræt vil det være muligt for dig at fange og flyve over bølger og flade sektioner, som hidtil bare ikke har være muligt.
Med dette board er det muligt for dig at maksimere enhver bølge, og dermed få alt den fart ud af dem, som overhovedet er muligt. Trods størrelsen på boardet har den et stort ’sweet spot,’ som virkelig giver stabilitet og øger dit niveau.
Surfboardet har en multi foil fin boks, som er strategisk placeret, hvilket betyder yderlige kontrol og stabilitet over boardet. Foil boksen er desuden forstærket med Biaxial carbon. Derudover har boardet en carbon streng, som løber hele vejen langs surfbrætte; det er med til at gøre boardet mere stift, hvilket kun øger stabiliteten. Du finder desuden også et FCS II finne system under bunden.
Tailen i surfbrættet er et Diamod grooved EVA padded med side og center T-bar, så det er nemt at se, hvor dine fødder skal placeres, mens du bruger den til foil.
NSP DC Foil X er formet og designet af legenden Dale Chapman.

Længde: 7’6’’
Brede: 29’’
Tykkelse: 4,25’’
Vægt: 8,8 kg
Volume: 116 liter

Detaljer:
- SLX
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: Foil
  • Board størrelse (interval): 7-8'