Dancer 2X + Pivot 12 Skipakke

Varenummer FCSKW23-DN2X-ZZ-P2
Fra
5,468.00 DKK

Ski Længde

Binding

Størrelsesguide

På lager online

 

Produkt detaljer

OBS: SKIPAKKE - Denne ski leveres med binding. bindingen monteres gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen, når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg
3. Eventuel placering på skien

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser

Skien

Factions Dancer 2x, lavet med samme træ-core og metalplader som dancer 1x, som giver den velkendte stabilitet og kontrol som man finder i Dancer skiene. Ligesom Dancer 2
er Dancer 2x All-Mountain freeride ski. Letvægts og stabil, klar til et hvert sneforhold og terræn, der ikke er en udfordring med dens 96mm waist. Med Dancer 2x bliver ligesom
at danse ovenpå sneen grundet dens rocker. Dancer 2x er også lavet på 100 % grøn energi som vi også ser det hos de andre. Med skien her bliver det nemt at slå sving uanset deres
størrelse og det bliver også nemt at skifte imellem de store og små sving. Dancer 2x er nem at dreje i alle forhold og er også pålidelig i forhold til varierende sne samt terræn.

Detaljer:
-Dimensioner (mm) 127/96/117
-Vægt:1660g/ski (163cm)
- Øvet til Ekspert

Bindingen

ALL-MOUNTAIN PIVOT SKI BINDING SÆTTER STANDARDEN FOR KONTROL OG UDGIVELSE FOR VERDENS MEST DEDIKADEDE SKIER.
Bindingens Full Action tåstykke og unikke "drejeskive"-hældesign tilbyder ekspert freeriders en responsiv forbindelse mellem støvle og ski for øjeblikkelig kraftoverførsel og præcis skikontrol. Den har kraftig stødabsorbering og rejser med sikker fastholdelse og frigørelse til aggressivt skiløb.

Med 45 mm elastisk vandring og 180⁰ frigørelse i flere retninger, leverer FULL ACTION-tåstykket klassens bedste fastholdelse og frigørelse og øget koblingsstyrke (boot-to-binding interface) for maksimal kraftoverførsel.

Længere elastisk vandring sikrer en mere pålidelig fastholdelse for at holde dig i bindingen, når du har brug for det. LOOK-bindinger giver den mest elastiske vandring (lateral og lodret) og den hurtigste gencentrering før frigivelse, hvilket sikrer overlegen stødabsorbering for at reducere uønsket forudløsning.

Den forkortede monteringszone giver mindre svingvægt, forbedret respons og en dybere, rundere, mere konsekvent skiflex.

LOOK bindingskomponenter er designet til at levere brancheførende rullekoblingsstyrke (boot-to-binding interface). Dette sikrer minimal rulning, før støvlen griber ind i bindingen for den mest effektive kraftoverførsel i skiløb.

LOOK er det eneste bindings mærke, der udvikler en ægte mekanisk opadgående udløsning, der fungerer uafhængigt af hælen for den mest effektive 180⁰ MULTI DIRECTIONAL RELEASE i tilfælde af et fald.

 

Specifikationer

  • Brand: Faction
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame
  • Skitalje bredde: 95-99
  • Ski type: Allmountain, Dameski, Pisteski