Cruzar X 9.0 Thermoshape Black/Yellow Skistøvler

Varenummer U30019
2,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fischers Historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har vokset. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og denne vision har de stadig. Dette viser sig også i deres kvalitetsprodukter i alt fra ski til skistøvler. Hvis du falder for en af fischers mange produkter, er kvaliteten uden tvivl i verdensklasse.
Produkt information:

Higher Instep giver dig mere plads ved anklen. Dette gør det hurtigere og nemmere at komme i din støvle om morgenen, mens det også bliver nemmere at tage din støvle af efter en lang dag på pisten. Dette giver den ønskede komfort i en skistøvle. Fischers Higher Toebox giver dig mere plads til dine tæer. Dette sikre dig bedre komfort og mere varme, når du har støvlen på. Med 100% Seamless Tongue, får du syninger, der ikke er synlige, og derfor aldrig kommer til at genere dig igen.
Detaljer:

- Somatec
- 100% Seamless Tongue
- Power Comfort Liner
- Higher Toebox
- Higher Instep
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistøvlen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2019-20
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 103 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 90